Belföld

Rengeteg a baleset, az M1-esen nagy a torlódás

Ott egy kamion, a 81-es főúton egy autó, Vasváron egy traktor csúszott árokba.

Az Útinform tájékoztatása szerint vasárnap délelőtt is sok a baleset, a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló esemény.

  • Az M3-as autópályán, Miskolc felé, közvetlenül a Mezőkövesd csomópont után egy személyautó szalagkorlátnak ütközött a kiépített terelésben. A forgalom a leállósávban halad.
  • Az M1-es autópályán, a Komárom csomópont közelében, Budapest felé egy kamion árokba csúszott. A műszaki mentést elkezdték, a forgalom a belső sávban halad. A torlódás 3 km-es. Távolabb, Hegyeshalom fele, a 104-es kilométernél munkavégzés miatt egy sávra szűkül az autópálya, szintén közel 3 km-es a kocsisor.
  • A 81-es főúton, Székesfehérvártól északra, Söréd és a Bodajki útelágazás között egy személyautó árokba hajtott. A félpályás lezárásnál váltakozó irányú a forgalom.
  • A 3-as főúton, Aszód belterületén két autó ütközöt, t össze. A 42-es km-nél a forgalom félpályán halad.
  • Az M1-es autópályán Nagyszentjános térségében a 97-es és a 103-as km között aszfaltozás kezdődött. A főváros felé tartó oldalon dolgoznak, a külső és a leálló sávot lezárták. A forgalom a belső és a szemközti oldal belső sávján halad. Hegyeshalom felé a külső és a leálló sáv járható.

Vasváron egy traktor borult árokba. A katasztrófavédelem honlapján azt írták, a balesethez a körmendi hivatásos és a vasvári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A traktor vezetőjét a mentők ellátják. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik