Belföld

Navracsics tárgyalásban áll Orbánnal az önálló miniszteri tárcáról

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Tárgyalnak Orbán Viktor miniszterelnökkel a közigazgatási és területfejlesztési önálló tárcáról, január elsejétől lesz várhatóan miniszterként ez az új portfóliója, erről beszélt Navracsics Tibor az atv.hu megkeresésére.

A Magyar Hang szombaton írt róla, hogy kormányátalakítás várható az év végén, amelynek keretében Navracsics Tibor saját, a közigazgatásért felelős miniszteri tárcát kaphat, és ezt ő most nem cáfolta.

Navracsics újságírói kérdésre válaszolva kijelentette, változatlan marad az EU-s forrásokkal kapcsolatos hatásköre is a jövőben.

Navracsics Tibor jelenleg területfejlesztési tárca nélküli miniszter és három államtitkárral, Latorcai Csaba miniszter-helyettessel, Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért, valamint Mayer Gábor területfejlesztésért felelős államtitkárral dolgozik.

Az atv.hu cikkében emlékeztet, a Miniszterelnökségen most György István felel államtitkárként a területi közigazgatásért, Potápi Árpád a nemzetpolitikáért, Révész Máriusz az aktív Magyarországért, Soltész Miklós pedig egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik