Belföld

Vasárnap is nyárias marad az idő, szerdán jön a lehűlés

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Napos idő valószínű a gomoly- és fátyolfelhők mellett, csapadék nem várható. A szél időnként megélénkülhet.

Vasárnap Magyarország időjárását egy átvomuló gyenge hidegfront alakítja, de a magasban melegedés kezdődik, a pára- és ködfoltok feloszlása után a napos időt fátyol- és gomolyfelhők megzavarják, de számottevő csapadék nem várható. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul. Késő estére 9 és 16 fok közé hűl le a levegő – írja a Kiderül.hu.

Az előrejelzés szerint hétfőn sem kell búcsút venni a nyárias időtől, napos időre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Mérsékelt marad a légmozgás.A minimum-hőmérséklet 5 és 14, a csúcsérték 20 és 28 fok között valószínű.

Kedden a pára-, illetve ködfoltok feloszlása után derült vagy gyengén felhős, napos idő várható. Csapadék nem lesz. A déli szél többfelé megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 7, 15, délután 22, 28 fok között alakul.

Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonulhat északnyugatról délkelet felé. Emellett több-kevesebb napsütés is lehet.
Elszórtan lehet zápor, esetleg egy-egy zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északnyugati szél. A hajnali 9, 16 fokról 19 és 26 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik