Belföld

A Dunában találták meg a családi veszekedés után eltűnt fiatal holttestét

A Bors írta meg, hogy szeptember 15-én egy családi vita után nyoma veszett egy 23 éves jászberényi fiatalnak. Az utolsó nyom, amit maga után hagyott, egy online vásárolt vonatjegy volt Tápiószecsőről Budapestre. Ezt követően elérhetetlenné vált a telefonja, többé nem tudtak vele kapcsolatba lépni. A lapnak a férfi anyja azt mondta, a fia nem szokott csavarogni, csak dolgozni járt el, így ez nem vallott rá.

A férfi eltűnéséről több tematikus Facebook-oldalon és csoportban hírt adtak, a Bors információi szerint az egyik ilyenben jelentették be, hogy megtalálták a 23 éves fiatal holttestét. Mint írták, holtteste Budapest külső részén, a Dunából került elő. A lap információi szerint a fiatalt Budapest és Nagytétény között találta meg a Dunában egy civil két hajótest között.

Az esettel kapcsolatban kerestük a BRFK Kommunikációs Osztály​át, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. szeptember 21-én 11 óra 55 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy a Duna nagytétényi szakaszán egy holttest van a vízben. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság egyenruhásai azonnal a helyszínre mentek, ahol egy fiatal férfi holttestét emelték a partra. A rendőrök helyszíni- és halottszemlét tartottak, amely során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik