Belföld

Rövidített útvonalon járnak a 4-es és a 6-os villamosok a hétvégén

MTVA / Jászai Csaba
MTVA / Jászai Csaba

Karbantartás miatt rövidített útvonalon járnak a 4-es és a 6-os villamosok a mostani hétvégén, a kimaradó szakaszon pótlóbuszokat állítanak forgalomba – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A villamosok szombat hajnalban csak a dél-budai végállomások és az Oktogon között járnak, az Oktogon és a Széll Kálmán tér között a 4-6-os villamospótló busszal lehet utazni.

Szombat hajnali 5 órától vasárnap éjfélig a 4-es és a 6-os villamosok a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér között közlekednek, a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A hétfőre virradó éjszaka a 6-os villamos helyett pótlóbusz jár a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között. A vágányzár ideje alatt a pótlóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt helyeken állnak meg. A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

Közölték továbbá, hogy a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbuszok a Nyugati pályaudvar felé a Margit híd budai hídfőjénél a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg, ugyanígy a 931-es autóbusz is a szombatra, a vasárnapra és a hétfőre virradó éjszaka Pest felé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik