Belföld

Kelemen Anna: Szijjártó lehetne Orbán utóda, mert férfias és tökös

Fotó: Toroczkay Csaba
Fotó: Toroczkay Csaba

Szokatlan témájú interjú készült a Hír FM-en Kelemen Annával, akit ezúttal nem erotikus és pornóipari kérdésekről faggattak, hanem a politikáról. Az Index által szemlézett Bezzeg című műsorban az ismert celeb kijelentette:

Igen, fideszes vagyok, de ezért engem szét fognak szedni.

A műsorvezető, Lentulai Krisztián kérdésére, miszerint miként férhet meg egymás mellett a pornóipari munka és a konzervatív értékrend, azt válaszolta, hogy ő a pornóiparban lényegében „semmit nem tett le az asztalra”. Amikor pornózott, ő még egy éretlen gyerek volt, akinek a szülei nem kapták el a grabancát, hogy hogyan is jut ilyesmi az eszébe, ugyanakkor szerinte „attól még, hogy valaki szeret dugni, az erkölcse még lehet tök rendben.”

Kifejtette, hogy azt szeretné, ha senki nem kérdezné meg tőle, hogy fiú-e vagy lány, és „ne legyenek hülye mesekönyvek”, ő a fontosabb dolgokkal szeretne foglalkozni.

Kelemen Anna arról is beszélt, hogy a kormányfő utódjaként például Szijjártó Pétert tudná elképzelni, mert ő férfias és tökös.

Kelemen Anna szerint, aki bántja a kormányt, „az soha nem egy kielégült ember, vagy megelégedett”. Neveket is említett, például Molnár Áront vagy Náray Tamást, utóbbiról ezt mondja: „A nagybetűs buzi, és ehhez kapcsolódóan így is viselkedik.”

Az ellenzékről úgy fogalmazott, biztosan vannak közöttük értelmes emberek is, de nem tudja őket értelmezni. Kormánykritikát viszont nem tud megfogalmazni, mert nem követi az aktuálpolitikát. Kivéve a Pesty-ügyet, és az alapján neki is egy kicsit már soknak tűnik a NER-lovagok száma.

A beszélgetés végén a riporter arra kérte a celebet, hogy felolvas neki neveket, ő pedig mondja el, mi jut az adott személyről elsőként az eszébe. Íme néhány válasz:

Havas Henrik – izgalmas egy nagy kérdőjellel.

Ungár Péter – megfoghatatlan, nem ellenzéki, hanem zöld.

Gyurcsány Ferenc – értelmes ember, nem érdektelen.

Donáth Anna – nekem ő nagyon agresszív.

Orbán Viktor – abszolút vezér, most ő hős.

Puzsér Róbert – egy izgalmas elme, szívesen beszélgetnék vele, de lehet, hogy nagyon veszekednénk.

Borkai Zsolt – rendben van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik