Belföld

Ungár Péter nővérének adriai villájában nyaralt Orbán

Gulyásmédia
Gulyásmédia

Egy Ungár Péter LMP-társelnök nővérének kizárólagos tulajdonában álló 350 négyzetméteres tengerparti villában, a horvátországi Opatijában töltötte augusztusi vakációját Orbán Viktor miniszterelnök.

Mindezt a Gulyáságyú Média derítette ki, melynek birtokába jutott egy felvétel, amelyen a tengerből a házhoz felsétáló kormányfő látható. Az augusztus 11-én készült felvételt a Gulyáságyú online szoftverek segítségével ellenőrizte, és hitelesnek találta mind az időpont, mind a helyszín tekintetében.

Rákérdeztek Orbán nyaralására, de Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azzal hárított, hogy ő csak a kormányfő hivatalos programjairól tud tájékoztatást adni.

Ungár Péter viszont megerősítette, hogy a szóban forgó horvátországi ingatlan a nővére tulajdonában van, de hozzátette, neki nincs beleszólása abba, hogy kik nyaralhatnak ott.

– A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám, Schmidt Mária és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul – írta válaszában, aki szerint ő maga sose titkolta, hogy futott már össze Orbánnal a privát életében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik