Belföld

Így tarolta le az orbánhegyi kiserdőt a NER Tiborcz elitklubja körül

Kutyapárt
Kutyapárt

Megdöbbentő képpárt publikált a Kétfarkú Kutya Párt elnöke, Kovács Gergely a miniszterelnök veje, Tiborcz István most megnyílt exkluzív elitklubja környékéről. Négy éve még egy érintetlen erdős telek volt az egykori XII. kerületi Fonográf Klub körül, mostanra a fákat letarolták, helyükre pedig nem kevesebb mint 16 luxusingatlant húztak fel, amelyek között óriásvillák és társasházak is vannak.

– A XII. kerületi önkormányzat észrevehette volna, hogy itt gyakorlatilag egy erdő van, de nem így tett. Meghagyta beépíthető lakóövezetnek, aminek látható a következménye – írta a Kutya Párt, emlékeztetve arra, hogy a területet a piaristák kapták meg a kárpótlás során a rendszerváltáskor, ők parcellázták fel a területet, és a kép jobb alsó sarkán levő, a kutyapárt szerint ufókra hajazó épületeket is ők építtették. A területen építkeztek Tiborczék is, az egyik villát (a bal alsó csücsökben látható, de nem fért fel a képre teljesen) Nyerges Zsolt, Simicska Lajos egykori jobbkeze vett meg.

A terület jelentős része (a Tiborcz-féle klub alatt) jelenleg a Kutya Párt szerint Szíjj László, NER-közeli milliárdos vállalkozó tulajdona.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik