Belföld

Lezuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplaknál

police.hu
police.hu

Frissítünk!

Az ORFK az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának tervezett gyakorlata közben történt a baleset ma délután 14 óra 44 perckor Balatonszéplak közelében.

A parttól 300 méterre zuhant a tóba egy MD 500E típusú helikopter jelenleg tisztázatlan okból. A gép kétfős legénységét egy közelben tartózkodó hajó mentette ki és komolyabb sérülés nélkül partra szállította őket. Az eset körülményeinek vizsgálata folyamatban van.

Cikkünket frissítjük.

Lezuhant egy helikopter csütörtökön Balatonszéplak térségében, értesült az RTL Híradó. Információik szerint meg nem erősített hírek arról szólnak, hogy rendőrségi helikopterrel történt a baleset. Áldozatokról egyelőre nem érkezett hír.

A sonline.hu szintén úgy értesült, hogy lezuhant egy légijármű a Balatonnál, a lap is úgy tudja, hogy rendőrségi helikopter zuhant le. Információik szerint a gép a vízbe zuhant, majd elmerült. A lap hozzáteszi, hogy egyes források kisrepülőgépről értesültek.

A Somogy megyei hírportál információi szerint a baleset közelében egy vitorlásversenyt is tartanak, a biztosítást végző rendezők kimentették a helikopter utasait, akik időben ki tudtak mászni a gépből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik