Belföld

A spórolás új szintje: nagyszabású kuponakció indul!

Az ALDI-nál már 15 éve segítjük a magyar családokat a spórolásban. Szeptemberben mind a 167 áruházunkban nagyszabású kuponakció veszi kezdetét, amelyhez szenzációs non-food kiárusítás társul!

A bevásárlás öröme – újra kuponakció

Az ALDI-ban nemcsak a jó árakat garantáljuk, de 2023. szeptember 9-én és 10-én ismét különleges ajándékkal készülünk: ha üzleteinkben vagy online vásárolnak – 12 000 forintot elérő vásárlás esetén – 1200 forintos kuponnal ajándékozzuk meg Önöket, így akár 10%-ot is spórolhatnak. A kuponok 2023. szeptember 11-től 17-ig válthatóak be bármelyik magyarországi ALDI áruházban, illetve az online kuponokat szeptember 21-ig – a ROKSH-on keresztül – használhatják fel újabb ALDI termékek vásárlására. A részletekről – a kuponakciót megelőzően – az aldi.hu oldalon tájékozódhatnak, ahol a hétről hétre megújuló, több mint 70 termékakciót tartalmazó online akciós újságunkat is böngészhetik.

Szenzációs kiárusítás a középső soron

Rendkívül széles, folyamatosan megújuló termékkínálatunk jelentős részét ALDI saját márkáink teszik ki, amelyek kizárólag nálunk kaphatóak. Tudták, hogy ezek között nem csak élelmiszereket találnak? Fedezzék fel középső soron található, non-food saját márkáinkat, többek között CROFTON edényeinket, CRANE sporteszközeinket vagy éppen BLUE MOTION ruházati cikkeinket! Ráadásul non-food saját márkáink közül augusztus 31-től számos terméket akár 50%-os kedvezménnyel kínálunk, a készlet erejéig. Keressék üzleteinkben a „KIÁRUSÍTÁS” feliratot, és kíméljék a pénztárcájukat!

Az ALDI-nál új szintre emeljük a spórolást!

A kuponakció az ALDI Magyarország üzleteiben vagy a ROKSH-on keresztül az ALDI kínálatából történő vásárlás esetén érvényes. Személyenként és vásárlásonként 1 darab kupon használható fel. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek és a promóciós szabályzat az aldi.hu weboldalon található.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik