Belföld

Back to School akció | 0% THM az iskolakezdéshez

Amikor a nyár vége közeleg, már szinte a bőrünkön érezzük, hogy hamarosan kezdődik az iskola. Ez viszont ne szegje senki kedvét, hiszen annak rendje és módja szerint folytatódik saját életünk és a gyerkőcöké is. Habár az iskola rengeteg kiadással jár, gondoljunk csak a tankönyvekre, ruházatra, mellettük bizony különféle eszközökre is szükség lehet, mint például egy új notebook, nyomtató vagy akár a tanulás fáradalmainak levezetésére szolgáló játékkonzol.

A Notebook.hu Back to School akciója keretében 0% THM-et biztosít minden 50.000 Ft feletti termékre 2023. augusztus 15. és szeptember 15. között. Ezzel is megkönnyítve az anyagilag egyébként is terhesebb időszakban a beruházást különféle eszközökre.

Legyen általános iskolásról, középiskolásról vagy éppen egyetemistáról szó, rengeteg olyan akadályt kell majd leküzdeniük, ahol számítógépre lesz szükségük. Ehhez pedig nyugodt szívvel ajánlunk komolyabb, akár középiskolát és egyetemet is felkaroló notebookot, egy Apple Macbook Air 13.3 (2020) képében. Köztudott, hogy ezek az Apple termékek akár 8-10 évet is vígan kihúznak, így megbízható társ lehet a mindennapi iskolás életben, kompromisszumok nélkül. Amennyiben viszont az áhított munkaeszköz inkább Windows alapokon kellene, hogy nyugodjon, szintúgy kiváló az ASUS ZenBook 14 UX3402, hasonlóan pici 14″ méretével, igényes megjelenésével, strapabíró kialakításával.

Telefon nélkül sem élet az élet, persze ott még nem tartunk, hogy az óvodások is mobillal rohangálnának (kivéve otthon), de lassan ennek is eljön az ideje. Ettől függetlenül már az általános iskolában teljesen megszokott, hogy a gyerekeknél okostelefon van, hiszen el kell őket érnie a szülőknek. Különböző foglalkozásokra mennek iskola után vagy csak egy barátukhoz, jó tudni, hogy bármikor elérhetjük őket. De persze az idősebb korosztályt se hagyjuk ki, fentebb leginkább csak az alsó korhatárt szerettük volna behatárolni ezzel a példával. Az idősebbeknek természetesen nagyobb igényeik vannak.

Egy komolyabb telefon esetén ott van a legújabb iPhone, egész pontosan az Apple iPhone Pro Max 256GB az idősebb korosztálynak, mert ezt 7-8 éves gyereknek nem biztos, hogy jó a kezébe adni. Viszont Android irányba kacsintgatva van ám ezernyi variáció, mi pedig a Samsung Galaxy A54 128GB-os modelljét javasoljuk.

Több esetben is előfordulhat, amikor jól jön az érintésérzékeny kijelző, de a mobiltelefoné már kicsi a megfelelő használathoz, ilyenkor érdemes elgondolkodni egy tablet beszerzésén. Erre az esetre tökéletes az Apple iPad 10,2″ WIFI 64GB méretű verziója. Gyors, megbízható és strapabíró.

Van, aki inkább az asztali számítógépet pártolja, és előfordul, hogy egy új perifériára van szükség, ezt is be tudjuk szerezni a 0% THM akcióban, ha az adott termék ára 50.000 Ft felett van. Legyen szó akár egy új monitorról, mint a kiváló DELL P2422H 24″ FHD IPS monitor, vagy a házi feladatok, vizsgaanyagok kinyomtatására szükséges nyomtatóról, amihez a Brother DCP-1622WE multifunkciós lézer nyomtatót ajánljuk. Hiszen ez a masina nem csak nyomtat, de akár szkennel és fénymásol is, ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg egy középiskolás vagy még inkább főiskolás/egyetemista.

És itt még nem ér véget a nap, hiszen nem minden csak a tanulásról kell, hogy szóljon. Bizony-bizony a szellemi munka – amit lássuk be a gyerekek végeznek az iskolában és az otthoni tanulásban – igencsak fárasztó tud lenni és érdemes egy kis szórakozást is beiktatni időnként. Nem várhatjuk, hogy szeptembertől júniusig kizárólag erről szóljon az életük. A kikapcsolódásra tökéletes választás egy játékkonzol, persze mielőtt meglepnénk vele bármely gyermekünket, kötelező megkérdezni tőlük, hogy Xbox vagy PlayStation?

A kérdés azért fontos, mert vannak olyan exkluzív játékok, melyek nem jelennek meg mindkét konzolra, csak speciálisan az egyikre, és jó tudni, hogy melyek izgatják jobban a gyerek fantáziáját. Arról nem is beszélve, hogy még ennél is fontosabb, hogy a haveri körben melyik konzol lelhető fel nagyobb mennyiségben, hogy közösen is tudjanak játszani. Ez alapján kell tehát eldönteni, hogy PlayStation 5 vagy Xbox Series S lesz-e a jó választás, esetleg egy Xbox Series X.

A 0% THM-ről pedig ne feledjük, hogy a világtörténelem legjobb találmánya mindenféle kiskapu és apróbetűs rész nélkül. A képlet egyszerű, 10 havi 0% THM-el a termék eredeti árát kell 10 részletben kifizetni 10 hónapon keresztül, egy fillérrel se többet, se kevesebbet. Hát van ennél jobb fizetés könnyítés? Irány a notebook.hu!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik