Belföld

Bosszúból lebontatott két házat egy idős nő Hatvan határában, miután lecsúszott a birtok megvásárlásáról

MTI/Komka Péter
MTI/Komka Péter

Hatvan határában egy felbőszült idős nő bosszúból leromboltatott két házat egy markolóval – írja a Blikk. A cikk szerint mindezt azért tette, mert lecsúszott annak a birtoknak a megvásárlásáról, amire pályázott.

Egy fél hektáros terület eladásáról szóló szerződést függesztettek ki, ezen két kis nyaraló is állt. A földtörvény szerint 60 nap áll rendelkezésre, hogy élni lehessen az elővásárlási joggal, amellyel én regisztrált földművesként rendelkezem. A párommal rengeteg állatot tartunk, amiknek az életterét szerettünk volna ott kialakítani, ezért benyújtottuk rá az igényt

– mesélte a Vasárnapi Blikknek a Horton élő Tibor. A férfi elmondása szerint az idős nő a fiával még aznap elment fenyegetőzni a bejelentett lakcímére, hogy lépjenek vissza a párjával az adásvételtől.

Szitkozódva közölték, ha nem teszem, lebontják a telken lévő nyaralókat. Először csak üres fenyegetésnek gondoltam a szavait, ám a legnagyobb megdöbbenésünkre a két épületet egy markoló két napra rá szinte teljesen elbontotta. Bosszúból romboltatták le markolóval a házainkat…

– magyarázta Tibor.

Rongálás bűncselekmény gyanúja miatt a Hatvani Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen. A Blikk megtalálta az egyik közeli településen élő idős nőt, aki röviden csak annyit mondott, nem akar beszélni a történtekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik