Belföld

Bejelentette főpolgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Grundtner András a Mi Hazánk Mozgalom főpolgármester-jelöltje a 2024-es önkormányzati választáson – mondta Toroczkai László pártelnök egy szombati sajtótájékoztatón. A Telex beszámolója szerint Grundtner András arról beszélt, hogy

minden tulajdonsággal rendelkezem, ami a Niedermüller-félék számára rémületet kelt.

Niedermüller Péter Erzsébetváros polgármestere 2020-ban egy beszélgetésen rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket – erre utalhatott Grundtner kijelentése.

Az 51 éves jogász, budapesti lakos azt látja, hogy az ellenzéki pártok „tárt karokkal fogadják a migránsokat”, a kormány pedig a vendégmunkásokat. „Ez az invázió nyugat felől kelet felé tart. London, Párizs már elesett, München már az utolsókat rúgja. A következő megálló Budapest.” – fejtette ki gondolatait a Mi Hazánk jelöltje. Grundtner ezen kívül a „baloldali közlekedést” is ki akarja űzni a városból.

Toroczkai László azt mondta, a realitásokkal tisztában van, tudja, hogy növekedniük kell ahhoz, hogy jó eredményt érjenek el, így aztán inkább a „tisztes helytállás” a céljuk a választásokon – írja a Telex.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik