Belföld

Több kerületen át hajszoltak a rendőrök egy moldáv ámokfutót Budapesten

police.hu
police.hu

Több kerületen át üldöztek a rendőrök egy ámokfutót tegnap éjszaka Budapesten. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Bécsi út és Virágosnyereg utca kereszteződésénél akartak ellenőrizni a járőrök egy sofőrt tíz perccel éjfél előtt, de az nagy sebességgel továbbhajtott.

A rendőrök megkülönböztető fény- és hangjelzés használata mellett a körúton több kerületen át követték az autót, amibe több rendőri egység, valamint a zuglói polgárőrök is bekapcsolódtak, de a sofőr a többszöri felszólítás ellenére sem akart megállni.

police.hu

A jármű a Könyves Kálmán körútról a Gubacsi útra fordult, majd az Illatos út, Epreserdő utca, Ecseri út, Üllői út vonalon száguldott tovább, visszatért a Könyves Kálmán körútra, majd amikor a villamossíneken megpróbált rákanyarodni, akkor elakadt, így a rendőrök utolérték és elfogták.

A sofőr a menekülés közben több piros lámpát is figyelmen kívül hagyott és többször is áttért a szemközti forgalmi sávba. A 31 éves moldáv állampolgárt őrizetbe vették, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt indítottak eljárást ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik