Belföld

Blikk: az angyalföldi gyilkos korábbi barátnőit is kihallgatják

„Felfogom, hogy mit tettem, de megmagyarázni nem tudom” – ezt mondta az ügyvédjének T. Róbert, aki 2023. július 13-án egy késsel végzett a barátnőjével Angyalföldön. A Blikknek a férfi védője, dr. Somos Zoltán beszélt arról is, hogy védencével már a nyomozás elején megvitatták a bocsánatkérés lehetőségét.

Ezt rajtam keresztül már akkor megtehette volna. Ám erre azért nem került sor, mert úgy ítéltük meg, ez kevés. Egy ilyen kijelentés ebben a helyzetben egyszerűen súlytalan lenne.

A védencem többször elmondta nekem, hogy nagyon sajnálja a bűntett elkövetését, amiként természetesen a lány családját is. Ám, ahogy fogalmazott, visszacsinálni vagy meg nem történtté tenni már nem tudja – tette hozzá az ügyvéd.

A nyomozók gőzerővel folytatják a kihallgatásokat, mégpedig T. Róbert ismeretségi köréből idéztek tanúkat. Egyebek között a férfi korábbi barátnőit is beidézik – írja a Blikk. A portál úgy tudja, hogy a gyilkos eszközök között nem csak kés, de egy kalapács is volt. Dr. Somos Zoltán ezt nem kívánta kommentálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik