Belföld

Orbán Viktor: Priccsen alvás nélkül nehéz férfivá válni

Vörös Szilárd / 24.hu
Vörös Szilárd / 24.hu

Gyakran szívatták meg a seregben Orbán Viktort, erről beszélt egyik friss videójában a miniszterelnök, aki egyébként gépesített lövészként szolgált Zalaegerszegen – írta a Blikk a miniszterelnok TikTok-ra feltöltött videója alapján. A lap szerint – bár erről a videóban nincs szó – a későbbi kormányfőnek „Bokorugró” volt a beceneve, mindig kiállt a társaiért, ezért a parancsnokok kedvelt célpontja lett volt.

A politikus nemrég indította el TikTok-csatornáját. Egyik videójában a Zalaegerszegen töltött katonaéveire emlékezett vissza, ahol egy évet egyetem előtt, fél évet pedig az után töltött. A kormányfő egyik követője azt firtatta, kellett-e például krumplit pucolnia, amire Orbán Viktor úgy felelt: „ha csak krumplit pucoltam volna…”

Bár a miniszterelnök nem részletezte, pontosan milyen feladatokat osztottak rá, arra a kérdésre, hogy mi volt a legalja dolog, amit megcsináltattak vele, annyit elárult, hogy „mindent”.

Aki a fogdára küldenek, annak a legrohadtabb munkákat is meg kell csinálnia, mert kivezénylik, nadrágszíj nélkül. És az ember azt megcsinálja

— fogalmazott.

Orbán Viktor a kérdésre, hogy a priccsen alvás teszi-e az embert, elárulta, hogy „igen, anélkül nehéz férfivá válni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik