Belföld

„Többször te engem nem tiltasz el a horgászattól!” – kiabálta a halőrnek a madarasi férfi, majd fojtogatni kezdte

Kiemelt képünk illusztráció; Szebeni-Szabó Róbert / 24.hu
Kiemelt képünk illusztráció; Szebeni-Szabó Róbert / 24.hu

Hamar elfogták a bajai rendőrök azt az 58 éves férfit, aki a gyanú szerint fojtogatott egy halőrt, amiért az rajtakapta, hogy egy horgászbot helyett kettővel pecázik Madarason, a Priszpa-tónál – olvasható a rendőrség oldalán. Az esetről a halőr tett bejelentést csütörtökön.

A rendőrök még aznap kihallgatták a sértettet, aki részletesen beszámolt a vízparton történtekről. Elmondta, hogy tetten ért egy férfit, aki két horgászbotot használt annak ellenére, hogy csak az egyikre volt engedélye. A férfi nem volt ismeretlen számára, korábban egyszer már eljárt vele szemben, akkor egy évre eltiltották a horgászattól. Így amikor ezúttal igazoltatni akarta őt, a férfi már tisztában volt tettei következményével, és megtámadta a halőrt, miközben azt kiabálta:

Többször te engem nem tiltasz el a horgászattól!

Az agresszív pecás először lökdöste a sértettet, végül fojtogatni kezdte. A rendőrök azonnal a bántalmazó keresésébe kezdtek, akit pár órán belül elfogtak.

Az 58 éves madarasi lakost közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként a bajai nyomozók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik