Belföld

Ketten ültek egy biciklin, az autópálya leállósávjában haladtak Budapest felé – részleteket közölt a rendőrség az éjszakai gázolásról

Részleteket közölt a rendőrség az éjszakai, M6-oson történt balesetről. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán egy 34 éves férfi és egy 22 éves nő egy kerékpárral közlekedtek, feltehetően a leállósávon. A kerékpárosok feltehetően elvesztették egyensúlyukat és a haladó sáv felé dőltek – írja a rendőrség közleményében.

Ekkor érkezett az autópályán egy személyautó, melynek vezetője az ütközést nem tudta elkerülni, és a kocsi elejével elütötte a kerékpáron utazókat. Az ütközést követően a nő a külső szalagkorlát melletti területre esett, míg a férfi az előző sávra zuhant. Ezután az előző sávban több arra haladó autós is áthajtott rajta. A 34 éves tolnai férfi olyan súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nőnél végzett alkoholszondás ellenőrzés pozitív értéket mutatott. Őt a mentők kórházba szállították. A helyszínelés és a rendőri tevékenység a helyszínen véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik