Belföld

Egy jachton fotózta le a 444 Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát

Megtalálta a NER-es vállalkozók új zászlóshajóját a 444. A portál hétfői cikkében bemutatja Németh Dániel fotós-újságíró képgalériáját, amit az elmúlt hetekben készített a Földközi-tengeren. A képeken a Mészáros család tagjai láthatók a jacht fedélzetén, néhány fotón felbukkan Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea is.

A 444.hu YouTube-videóján megcsodálható a Rose D’or (Aranyrózsa) névre keresztelt jacht:

A cikk szerint a Rose D’or az elmúlt hetekben „járt Máltán (Valetta), aztán Szicilíán (Taormina, Siracusa, Riposto), július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira.”

A portál azt írja, a Rose D’or egy új építésű szuperjacht, amit 2023-ban adtak át tulajdonosának. „Egy úgynevezett 62STEEL modell, amiből összesen hármat építettek eddig. 62 méter hosszú, a csúcssebessége 18 csomó. Hat kabinja van 12 vendég fogadására, a legénység a kapitánnyal együtt 13 fős is lehet. Hatótávolsága 5000 tengeri mérföld, ehhez tele kell tölteni 130 000 literes dízeltartályát.”

A 444 a Superyachtfan nevű oldalra hivatkozva azt írja, a jacht ára 75 millió dollár, ami 360 forintos árfolyamon számolva 27 milliárd forintot jelent.

Várkonyi így reagált a képekre:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik