Belföld

Kiderült, hogy végzett barátnőjével az angyalföldi férfi, miután leszólták a férfiasságát

MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Újabb részletek derültek ki az Angyalföldön elkövetett gyilkossággal kapcsolatban az RTL Híradóban.

Mint az ismert: T. Róbertet öt napig tartó hajtóvadászat után még júliusban fogták el a rendőrök a Római parton, ami után a barátnője megölésével gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során.

Az RTL Híradó most arról számolt be: a férfi alig 2 hónapja volt együtt a 27 éves Petrával, egy ideje azonban már nem volt munkája és pénze T. Róbertnek, emiatt egyre többször veszekedtek.  A férfi ügyvédje, Somos Zoltán elmondta: védencének férfiasságát tett megjegyzést az áldozat a tragédia reggelén. Ez a becsmérlő kifejezés válthatta ki a gyilkos indulatot szerinte.

A férfi brutális eszközökkel támadt rá a lányra: az ágy mellett tartott, szögbeveréshez használt kalapáccsal többször bántalmazta, megverte, majd párnával fojtogatta, és késsel nyakon szúrta barátnőjét – írja az rtl.hu.

A férfi ügyvédje szerint T. Róbert megtört a rácsok mögött, megbánta tettét, borzasztóan sajnálja az áldozat családját. Somos Zoltán szerint T. Róbert nem különös kegyetlenséggel, hanem erős felindultságból elkövetett emberölést követett el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik