Belföld

Az emberöléssel vádolt K. László szerint azért halt meg a vele szexelő fiú, mert elesett és beütötte a fejét

police.hu
police.hu

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal a K. Lászlóval szemben, aki két és fél évvel ezelőtt halálra vert és kifosztott egy neki szexuális szolgáltatást nyújtó férfit Újbudán, az Építész utcában.

Értesüléseink szerint K. László tagadta a bűnösségét és azt mondta a vallomásában, hogy a fiú meglopta őt és el akart menekülni a lakásból. Állítása szerint ekkor dulakodni kezdtek egymással, a fiú pedig azért halhatott meg, mert elesett és beütötte a fejét.

A 48 éves férfi egy párkereső oldalon ismerkedett meg a 26 éves férfival, aki pénzért kínált szexuális szolgáltatást. A főügyészség tájékoztatása szerint a két férfi egy újbudai lakásba beszélt meg találkozót egymással.

A fiatalabb férfi amfetamint fogyasztott, majd taxival a helyszínre indult, közben üzeneteket váltott a saját élettársával és annak nővérével, akik tudták, hova megy. A két férfi összeszólalkozott a lakásban, majd K. László bántalmazni kezdte a szexpartnerét. A megtámadott fiatal az udvarra menekült, de a támadója ott is tovább ütlegelte.

Az áldozat a földre került, az elkövető ekkor levette róla arany nyakláncát a rajta lévő medállal, és elvette a korábban neki átadott pénzt is.

Kapcsolódó
Szexuális kapcsolatot létesített áldozatával az újbudai gyilkos a halálra verése előtt
Jogos önvédelemre hivatkozik a húsz évvel fiatalabb férfit agyonverő férfi. A bíróság elrendelte a letartóztatását.

A fiatalember, amikor bántalmazni kezdték, még fel tudta hívni élettársát, beszélni azonban már nem tudott vele. A bántalmazásra utaló hangokat és az áldozat segélykérő kiáltásait hallva élettársa hívta az általános segélyhívó számot, majd nővérével a helyszínre indult.

A bántalmazott férfi a verés és a korábban elfogyasztott amfetamin miatt kialakult agyvizenyő hatására életét vesztette. A Fővárosi Főügyészség börtönbüntetést és pénzbüntetést kért az emberöléssel és kifosztással vádolt férfire, aki bűnügyi felügyeletben várja a sorsa alakulását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik