Belföld

Akciók, amikről nem érdemes lemaradni

Az igazán tudatos vásárló követi az akciókat.

Az Árfigyelő elindulása óta jól látszik, hogy milyen sok embernek fontos, hogy tudatosan vásároljon, és észszerűsítse kiadásait akár az élelmiszerek esetében is. Az Árfigyelő hasznos támpont a vásárlóknak, hiszen megnézhetik, hogy az alapélelmiszerek hol mennyibe kerülnek. De a legtöbb háztartás esetében nemcsak az Árfigyelőn ellenőrzött 62 termékkategória termékeiből kerül a kosarakba, hanem sok minden más is. Ezért aztán érdemes arra is figyelni, hogy milyen egyéb kedvezmények segítségével lehet a legjobban spórolni.

A Tesco számos kedvezményt kínál, amik könnyedén csökkenthetik a vásárlás végösszegét.

 

  • Az áruházlánc 600 alapvető élelmiszer és háztartási cikk árát tartja tartósan alacsonyan, és folyamatosan ellenőrzi azokat.
  • Május-június hónapokban emellett több mint 2000 elemből álló termékkör árát csökkentette üzleteiben.
  • A Clubcard hűségkártya tulajdonosok hetente jellemzően 20 közkedvelt terméket érhetnek el bombaáron, melyek közül több nagy, akár 50 százalékot is meghaladó árengedménnyel vásárolható meg. Sőt, minden héten több mint 1000 termék kapható a boltokban jelentős árkedvezménnyel a „Clubcarddal olcsóbb” program keretében.
  • A nyugdíjasok minden kedden 5 százalék kedvezményt kapnak a vásárlásuk végösszegéből, ha használják hűségkártyájukat.
  • Ráadásul a hűségkártyával rendelkezők a Clubcarddal gyűjtött pontokat az applikációban azonnal kuponokra válthatják és felhasználhatják vásárlásaik során.

És hogy mire jó mindez például ezen a héten? Érdemes a heti akciós újságot átböngészni. A hűségkártya-tulajdonosok jelentős kedvezményekkel vásárolhatnak be a kerti grill- és koktélpartikra és az otthoni fagyizáshoz, sőt a házikedvencek is jól járnak a Clubcard árakkal. Emellett a Clubcard használók augusztus 2-áig akár 30% kedvezményt is szerezhetnek az F&F ruhákra, és a Shell kutakon is olcsóbban tankolhatnak, ha használják az applikációban elérhető kupont.

Aki most adja kertrendezésre a fejét, annak érdemes átböngészni a kerti kiárusítás termékeit. Azok pedig, akik már júliusban készülnek az iskolára, már most számos „Clubcard áras” iskolaszert találnak a Tesco áruházakban, az akciós újságban pedig 6000 forint feletti papír-írószer vásárlása esetén érvényesíthető kedvezménykupont. Nem érdemes kihasználatlanul hagyni a szintén az akciós újságban elérhető 1000 forintos kedvezménykupont sem, ami 10.000 Ft feletti vásárlásnál használható fel.

Bónusz tipp: ha valaki a spájz készleteit szeretné feltölteni, akkor jó tudni, hogy a Tesco számos árstopos termék, így a búzafinomliszt, a napraforgó-étolaj, az UHT tehéntej és a tyúktojás esetében is elengedte a vásárlási limitet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik