Belföld

Egyszerre akart tévét és bringát lopni, pofára esés lett a vége

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak és őrizetbe vettek a rendőrök egy 26 éves férfit Székesfehérváron – írja Facebook-oldalán a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségen július 11-én tett feljelentést egy férfi, hogy egy lakóház zárt tárolójából ellopták a kerékpárját, és eltűnt egy másik lakó működésképtelen tévéje is. A rendőrök a környék biztonsági kameráinak ellenőrzése közben hamar azonosították a tettest.

Az egyik kamera felvételén látszik, ahogy az elkövető kitolja a bringát a felfeszített tárolóból, majd letámasztja a járművet, visszamegy az épületbe, ahonnan nem sokkal később egy tévével lép ki. A férfi a tévét a hóna alá csapva indult el a kerékpárral, de már az első néhány méter megtétele után elesett.

A rendőrök a 26 éves férfit 2023. július 19-én tartózkodási helyén fogták el, és megtalálták a kerékpárt is, amit lefoglaltak. Sz. A.-t a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik