Belföld

Vádat emeltek a magyarbánhegyesi apagyilkos ellen

police..hu
police..hu

Vádat emelt a Békés Vármegyei Főügyészség azzal a 26 éves magyarbánhegyesi férfival szemben, aki az utcán leszúrta az apját és egy másik férfit is megkéselt tavaly decemberben

A Békés Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi és fia tavaly december 7-én összevitatkozott Magyarbánhegyesen, az utcán. A fiú egy 14,5 centiméter pengehosszúságú katonai késsel rátámadt az apjára, aki védekezésként egy fahusánggal fejbe verte a fiát.

Erre a fiú megszúrta a késsel az apját a nyakán, a felsőtestén és mindkét combján, majd amikor férfi segítségére sietett az unokaöccse, őt is megszúrta a bal felkarján. A 46 éves férfi a helyszínen meghalt, rokona nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A fiú elmenekült a helyszínről, de a rendőrök még aznap elfogták a békéscsabai vasútállomáson. A férfi az elfogása utáni kihallgatásán azzal indokolta tettét, hogy az apja rendszeresen ellenkezett vele, ezért haragos viszonyban voltak egymással. A főügyészség emberölés és súlyos testi sértés kísérlete miatt állítja bíróság elé a fiatalt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik