Belföld

Négy darab régi százforintos bankóval távozott a diósjenői betörő

police.hu
police.hu

Egy 26 éves diósjenői lakos az esti órákban egy kórházban lévő ismerősének a családi házát akarta kirabolni. Ajtókifeszítés módszerével kísérelt meg bemenni, azonban az ajtót nem tudta kinyitni, így az épületbe nem jutott be. A férfi ezt követően a házhoz tartozó tároló helység lakatpántját egy ott talált csavarhúzóval leszerelte, majd onnan

ellopott 4 darab régi 100 forintos bankjegyet.Egy benzinmotoros fűkaszát is talált a tárolóban, azt a ház terasza elé helyezte ki, abból a célból, hogy azt is elvigye, de azt végül otthagyta, és a zsebre vágott, érvénytelen címletekkel távozott.

A településen pár napon belül még egy betörési kísérlet történt. Egy 35 éves férfi és az öccse akart betörni egy hétvégi házba, ám az épületbe nem sikerült bejutniuk.

A Rétsági Rendőrkapitányság nyomozói mindkét ügyben rövid időn belül beazonosították a peches elkövetőket, akiket elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A három terhelt gyanúsított kihallgatása során elismerte a bűncselekmények elkövetését.

(police.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik