Belföld

Megvágta a nyakát és a kezét egy fiatal nő, majd befutott a Dunába

Végezni akart magával egy 26 éves nő Dunavarsánynál. A bejelentést tevő személy elmondta, hogy a testvére megvágta a nyakát és a kezét, majd elszaladt a folyó felé.  Nevelőapjával próbálták keresni, miközben rendőri segítséget kértek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook posztja szerint a partról néha megpillantották a nőt, de ő a rendőrök kérésére sem volt hajlandó kijönni a vízből. A nevelőapa csónakja volt a legközelebb, míg az egyik egyenruhás a szárazföldön futott, figyelt és navigált, társa pedig a csónakba mászott.

A járgányban ugyan bokáig ért a víz, de jobb híján muszáj volt igénybe venni. Nem sokkal később meglátták a nőt, a rendőr pedig addig tartotta és markolta a csónakba kapaszkodó kezet, míg el nem érték a stéget. Ezután partra segítették, betakargatták, majd mentőt hívtak.

– írták posztjában a rendőrség.

Míg az egységre vártak, próbálták csökkenteni a vágások okozta vérzést csillapítani. Az egyik egyenruhás a nyakán, míg társa a kezén lévőt csillapította. A kiérkező mentők ellátták, majd kórházba vitték a nőt.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik