Belföld

Holtan találták meg a Tiszában elmerült 11 éves kislányt

Megtalálták egy a Tiszában elmerült 11 éves kislány holttestét a folyó tuzséri szakaszán – közölte Gál Attila, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Gál Attila azt mondta, múlt pénteken egy testvérpár merült el a folyóban, a 11 éves kislány testvérét még időben megtalálták, így segíteni tudtak rajta. A Friss Média regionális online magazin információi szerint egy tizenegy és egy kilencéves kislány egy rokonukkal közösen ment el a Tisza benki szakaszához, amely kifejezetten veszélyes rész, mert a folyó mélysége a 25 métert is elérheti.

Az online magazin szerint a két lány nem tudott úszni, csak bokáig akart a vízbe menni, azonban a hirtelen merülő folyó elsodorta őket. A kilencéves gyermeket egy a tiszamogyorósi komp melletti kemping tulajdonosa mentette ki a vízből, viszont az idősebbik lányt már nem látta a folyóban. A férfit a záhonyi rendőrség értesítette a balesetről, aki azonnal csónakba ült, hogy megkeresse a lányokat. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik