Belföld

Büntetőeljárást indított a rendőrség a Dunai Vasműben történt súlyos baleset miatt

MTI
MTI

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a kedd reggel a Dunai Vasmű területén történt súlyos munkahelyi baleset ügyében.

Pápai Eszter, a rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az MTI érdeklődésére szerdán azt mondta, hogy a Dunai Vasmű területén történt balesetben egy 43 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. Jelezte, hogy a rendőrök az eset körülményeinek tisztázásáért folyamatosan hallgatják meg a tanúkat.

A dunaujvaros.com hírportál számolt be elsőként a balesetről kedd este. Azt írták, hogy életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba azt a férfit, aki az egykori acélműhöz tartozó úgynevezett robbantó területén szenvedett balesetet.

A honlap információi szerint egy homlokrakodó berendezés vasúti kocsiról levételekor lódult meg a kocsi, rajta két munkással; egyiküknek sikerült oldalra leugrania, ám a másik férfi olyan balszerencsésen próbált hátul leszállni, hogy a két ütköző közé szorult, és azok összenyomták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik