Belföld

Félezernél is több termék ára csökkent a Lidlben

Hatalmas árverseny tapasztalható a hazai kiskereskedelem piacán. A vásárlói trendeket követve, a kiskereskedelmi hálózatok különböző akciókkal, spórolási lehetőségekkel próbálják elégedetté tenni a vásárlókat.

A Lidl számára azonban ez nem egy verseny, hanem egy folyamat!

A diszkontáruházláncnál alapelv, hogy a vásárlói számára kiváló minőségű termékeket kínáljon széles választékkal és a lehető legalacsonyabb árakkal. Stratégiai célja pedig, hogy folyamatosan a magyar emberek, családok mellett álljon, és ezzel összhangban minél szélesebb körben, minél több termékkategóriában csökkentse az árait.

Már félezernél is több termék árát mérsékelte a vállalat!

A vállalat tapasztalatai alapján az elmúlt időszakban megváltoztak a vásárlói szokások, a fogyasztók egyre jobban megnézik, hogy mire és mennyit költenek, és folyamatosan keresik az akciókat, valamint alacsony árakat várnak el. A Lidl Magyarország működése során arra törekszik, hogy a magyar emberek, családok számára minden esetben a lehető legjobb árakat tudja biztosítani, így többek között a beszerzési árak csökkenéséből adódó, valamint azon is túlmutató árelőny azonnali továbbadásával januártól – a hetente megújuló akciókon felül – több száz termék árát mérsékelte, amit a jövőben is folytatni kíván. A beszállítói partnerekkel történt hosszú tárgyalások után, a vállalatnak sikerült számos termék esetében kedvezőbb beszerzési árakban megállapodnia a beszállítókkal.

A Lidl a kedvezőbb beszerzési lehetőségből fakadó, valamint azon is túlmutató árelőnyt teljes egészében továbbadja a vásárlóknak. Nem arról van szó tehát, hogy a brutális kiskereskedelmi árverseny miatt mentek lejjebb az árak, hanem a beszállítók engedtek a beszállítási árakból.

A több, mint 500 mérsékelt árú termék alapvető élelmiszereket és a vásárlók által közkedvelt termékeket is magába foglalja. Így többféle vaj, sajt és tejföl, különböző kenyerek és péktermékek, valamint a rizs, a baromfi rudacska és a vegyes virágméz mellett a száraztészták, a szendvicsfeltétek, a fűszerek, tisztító- és tisztálkodószerek, babaápolási termékek és gyümölcslevek is megtalálhatóak az árcsökkentett termékek között.

Egyes árucikkek akár 38 százalékkal olcsóbban is megvásárolhatóak, de átlagosan mintegy 9 százalékkal kerülnek kevesebbe az érintett termékek, ami jelentős megtakarítást, könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak.

További kedvezményekért pedig használjuk a Lidl és Lidl Plus applikációt.

A Lidl Plus applikáció hetente 10-12 akciós árucikket jelentő kupont kínál, amellyel spórolhatunk a bevásárlásaink során, valamint a kaparós nyereménykártyákkal és a Kupon Plusszal további kedvezményekhez – mint például ajándék termékek vagy extra számlavégi kedvezmény – juthatunk.
Az üzletekben és az online felületeken (lidl.hu, Lidl app, Lidl Plus app) elérhető akciós újságban pedig mindig megtalálhatóak az aktuálisan elérhető, legkedvezőbb árú termékek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik