Belföld

Egyetlen ütéssel végzett barátjával egy rossz tréfa miatt

RTL
RTL

Most volt a tárgyalása annak a férfinak, aki úgy megütötte tavaly nyáron a barátját a tarpai dohánybolt előtt, hogy az másnap meghalt. A férfi azért ütött, mert a barátja bekente pillanatragasztóval a sörös dobozát, amíg ő beugrott a trafikba.

„Ahogy a számhoz vettem, nyeltem belőle vagy kettőt, mikor észrevettem, hogy hmhmhm (összefogja az ajkait), csak így dünnyögtem, mint egy medve. Akkor vettem észre, hogy itt már baj van” – mondta a vádlott a bíróság előtt az RTL tudósítása szerint. Ezután számon kérte ismerősét a tréfa miatt, aki erre nevetni kezdett. Miután sikerült valahogy kiszabadítani a kezét és a száját a ráragadt sörös dobozból, hirtelen ököllel arcon ütötte a haverját, aki az ütéstől hanyatt vágódott, fejét földbe verte és eszméletét vesztette. Másnap a kórházban halt meg.

„Odacsaptam neki egyet. Viszont azt nagyon sajnálom, részemről nem volt szándékos, hogy én olyat üssek rajta, hogy ő feladja a harcot” – vallotta a férfi, akit most halált okozó testi sértéssel vádol az ügyészség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik