Belföld

Egy hete nincs meg egy 14 és egy 15 éves pécsi lány

police.hu
police.hu

Eltűnt két tizenéves lány Pécsett. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a két lány egy héttel ezelőtt engedély nélkül távozott este a Hunyadi utcai Befogadó Otthonból, és azóta semmilyen életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések pedig nem vezettek még eredményre.

Mindkét lány körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajuk és barna szemük van. A 14 éves Pálinkás Alexandra utolsó ismert ruházata citromsárga nadrág vagy sötétzöld bársonynadrág, kockás ing és sötét színű sportcipő. A 15 éves Dömötör Valentina orrpiercinget visel, de nem lehet tudni, milyen ruhát viselt.

A pécsi rendőrök azt kérik, hogy aki a képen látható Pálinkás Alexandrát és Dömötör Valentinát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik