Belföld

Vérfagyasztó videót közölt a MÁV egy gázolásról, métereket repült az áldozat, de túlélte

Óriási szerencséje volt annak a gyalogosnak, akit az óbudai vasútállomáson ütött el egy vonat. A nőt hátulról találta el a szerelvény, aminek az érkezését feltehetően nem vette észre.

Az esetről a vasúttársaság a Facebookon tett közzé videót. A felvételen az látszik, hogy a nő valószínűleg azt a vonatot kereste, amivel utazni akart, ám nem volt elég körültekintő. Megállt a sínen, majd meggondolta magát, és visszafordult, ám azt nem vette észre, hogy szerelvény érkezik, mely éppen eltalálta őt, jó pár métert repült az ütközés hatására, táskájából a papírjai szétszóródtak.

A MÁV az esetről azt írta:

Ő túlélte… szerencséje volt… A motorvonatvezető, amint meglátta a gyalogost azonnal gyorsfékezni kezdett és hangjelzést adott. Mindig nézz körül! A vasút veszélyes üzem, közlekedj körültekintően! Érj haza biztonságban!

A MÁV megkeresésünkre közölte, a felvételen látható eset még márciusban történt Óbudán, a nő az esés következtében zúzódásos sérüléseket szenvedett. A társaság az ügyben vizsgálatot indított, mely még folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik