Belföld

Lánya elárulta, ilyen nagypapa Orbán Viktor

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Orbán Ráhel bababoltjában még soha nem járt a miniszterelnök. A legbefolyásabbak listáján Orbán Viktor mellett szerepel lánya, veje, felesége.

A kormányfő lánya egy éve nyitotta meg a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban bababoltját. Most a Blikknek Orbán Ráhel azt mondta, abszólut elégedett az Odu Store eredményeivel, ha nyereséget még nem is értek el, a fejlődésük intenzív. Bár Orbán Viktor még nem járt az üzletben, lányát kicsi kora óta támogatja. Orbán Ráhel azt mondja, számára ez elég, jobban is örül, ha inkább az unokáival tölti az idejét Orbán Viktor.

Orbán Ráhel a kormányfővel, mint nagyszülővel is nagyon elégedett.

Édesapám sok időt tölt a gyerekeimmel, rengeteget beszélget, játszik velük. Nagyon jó nagypapa. Szerencsés vagyok, amiért elmondhatom, hogy élő kapcsolatuk van a gyerekeknek a nagyszülőkkel. A legutóbbi hétvégén egyébként nagy tollaslabdameccset vívott az unokáival.

Három gyermeke (Alíz, Anna, Bertalan) sokat segít a termékek kiválasztásában, a Blikk pedig azt is megemlíti, hogy a miniszterelnök lánya ötéves tervében újabb boltnyitás is szerepel, balatoni, szántódi bővítésben gondolkodik Orbán Ráhel. Az Odu Store Kft. egyébként a nyitás  után reklámügynökségi tevékenységgel, illetve italszolgáltatással is bővítette profilját, hogy kávézó is működhessen a bababoltban, ahol közösséget szeretnének építeni.

Frissítünk!

Orbán Ráhel és férje a legbefolyásosabbak között

Tiborcz István idén 69,6 milliárd forintra becsült vagyonával „A 100 leggazdagabb magyar 2023” című kiadvány 25. helyére, illetve a legbefolyásosabb magyarok közé (15.) is bekerült. Utóbbi, hangsúlyozottan nem objektív rangsort – tíz politikai elemző szavazatai alapján – évek óta apósa, Orbán Viktor vezeti, de Tiborcz István a befolyáslistán így is megelőz több minisztert, illetve Novák Katalin államfőt (19.), az anyósát, Lévai Anikót (24.) és feleségét, Orbán Ráhelt (31.).

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik