Belföld

Orbán Viktor arcképével indított országos plakátkampányt a Demokratikus Koalíció

Demoktratikus Koalíció
Demoktratikus Koalíció

Országos plakátkampányt indított a Demokratikus Koalíció, aminek keretében leginkább arra igyekszenek felhívni az emberek figyelmét, hogy az inflációért és az árak növekedéséért elsősorban Orbán Viktor a felelős. Vasárnapi közleményében úgy fogalmaz pontosan a párt, hogy mára világossá vált, hogy megbukott a kormányzati hazugság, azaz nem létezik sem háborús, sem szankciós infláció.

„Magyarországot valójában az orbáni infláció sújtja, Orbán emeli az árakat, Orbán miatt élünk rosszul. Ezért van nálunk háromszor akkora drágulás, mint az EU-ban, ezért duplázódtak meg a magyar élelmiszerárak mindössze két év alatt. Ilyen sehol máshol nem történt, csak az Orbán-rendszerben, ezért hívjuk ezt a történelmi drágulást orbáni inflációnak” – írják.

Orbán Viktor mellett Dobrev Klára, a párt EP-képviselője és árnyék-miniszterelnöke is felkerült a plakátokra ellenpólust képezve. Az ő képe mellé azt írták, „Dobrev Klára a béredet fogja emelni”.

A közleményben kiemelték még azt is, hogy elsősorban a kisebb települések környékét tervezik körbe plakátolni, hogy mindenhol értesüljenek arról, hogy a megélhetési válságnak a kormányfő az oka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik