Belföld

Kettős tragédia: külön lett öngyilkos egy miskolci házaspár

Holtan találták meg a Molnár-szikla alatt azt az eltűntként keresett édesanyát, aki múlt szerdán ment el a miskolci otthonából, és azóta sem ért haza, és életjelet sem adott magáról, írja a boon.hu.

Értesüléseink szerint a 69 éves nő a férjéhez hasonlóan öngyilkos lett: levetette magát a szikláról. Hogy melyikük végzett előbb magával, azt a szakértői vizsgálatok fogják megállapítani.

Az asszony fodrászhoz indult szerdán délelőtt, azóta semmit sem lehetett tudni róla. A közösségi médiában széles körű összefogás indult felkutatására, és a mentőkutyás Lehoczki László is bekapcsolódott a keresésbe.

Tragikus fordulat, hogy vasárnapra virradóra öngyilkos lett az eltűntként keresett asszony férje.. Pár nappal később pedig a Molnár-szikla alatti területen megtalálták a felesége holttestét is, aki már napokkal korábban levethette magát a szikláról.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre azt mondta, egyik esetben sem merült fel idegenkezűség gyanúja, és a rendőrség általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik