Belföld

Megtalálták az autót, amivel az M0-son vasárnap éjjel halálra gázoltak egy 92 éves férfit

police.hu
police.hu

Korábban beszámoltunk arról a döbbenetes balesetről, ami vasárnap éjjel történt Törökbálint térségében az M0-s autóúton. Egy gépkocsi sofőrje haladt az M5 autópálya irányába, amikor elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gázoló nem állt meg, hanem továbbhajtott a helyszínről. A baleset után a forgalmat még húsz percig senki sem állította le, így a földön fekvő emberen több tucat, becslések szerint közel 40 kocsi áthajtott. A sztrádán fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten.

A rendőrség közlése szerint az elmúlt napokban is minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőrt és a balesetet okozó kisbuszt is megtalálják. Mint írták, a kettőből egy feladatot megoldottak.

Kedd reggel Diósdon, az Arany János utcában találták meg a roncsolódott járművet.

Az elmúlt bő egy nap leforgása alatt kiderítették, a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, egyben kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt /elhaladt amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

Kapcsolódó
Döbbenetes részletek: 40 autó hajtott át a 92 éves férfi holttestén, de senki nem állt meg
A román turista elindult a sztráda túloldala felé, tragédia lett belőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik