Belföld

Azonnali árzuhanás – nem csak egy szlogen

Lidl
Lidl
A magyar családokat is nagymértékben érintik a világban zajló események. Először a koronavírus-járvány korlátozásai nehezítették meg a mindennapjainkat, amikor pedig már azt hittük végre újra a régi életünket élhetjük, háború tört ki a szomszédban, amely bizony nem segítette a gazdaság újjáépülését. Drasztikus áremelések és energiaválság követték ezeket az eseményeket, amelyek még tovább rontottak a magyar családok gazdasági helyzetén.

Árcsökkentési program a Lidlnél

Az egyre nehezedő gazdasági helyzet arra ösztönzi a vásárlókat, hogy vásárlásaiknál az elsődleges szempont a spórolás legyen. A diszkontáruházlánc pedig válaszként, erre a vásárlóit érintő nehéz helyzetre, egy drasztikus és tartós árcsökkentési programot hirdetett meg, amelyet spórolási tippekkel, akciókkal és kuponokkal is támogat.

A Lidl, nap, mint nap bizonyítja, hogy számára kulcsfontosságú a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálása, a lehető legjobb ár-érték arányú termékekkel. Stratégiai célja, hogy folyamatosan a magyar emberek, családok mellett álljon, és ezzel összhangban minél szélesebb körben, minél több termékkategóriában csökkentse az árakat. Az áruházlánc folyamatosan bővíti azon termékeinek körét, amelyek árát 2023 januárja óta csökkentette a beszállítói partnereivel történt hosszú tárgyalások és a piaci változások eredményeként. A kedvezőbb beszerzési lehetőségből fakadó, valamint azon is túlmutató árelőnyt pedig nem tartja magánál, hanem árcsökkentés formájában azonnal továbbadja a vásárlóknak. Ezidáig közel 400 termék fogyasztói árát tudta csökkenteni az áruházlánc, így az érintett termékekhez akár 29 százalékkal olcsóbban is hozzájuthatnak a vásárlók, de átlagosan mintegy 10 százalékkal kerülnek kevesebbe, ami jelentős megtakarítást, könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak.

Lidl

További spórolási tippek és ösztönzők

A Lidl számára nemcsak az fontos, hogy olcsóbban jussunk hozzá a termékeihez, hanem azt is szem előtt tartja, hogy segítsen vásárlóinak a tudatosabb vásárlásban. Azzal, hogy tippjeivel megmutatja, hogyan vásároljunk a szükségleteinkhez igazítva a kosarunk tartalmát, máris több pénz marad a pénztárcánkban.

Egy kis odafigyeléssel tehát csökkenthetjük a kiadásainkat, anélkül, hogy lemondanánk a minőségről. „Spórolási tippek” menü alatt a honlapon, megismerhetjük az „Őrületes Lidl ár” és a „Szuperár” táblák jelentőségét, az XXL termékek és az „Együtt olcsóbb” akciók, valamint a saját márkás termékek nyújtotta előnyöket, de pénztárcabarát receptekkel is segít a spórolásban a Lidl.

Ha pedig használjuk a Lidl Plus alkalmazást, az aktuális akciós termékek digitális applikációját és hetente 10-12 árucikkre beváltható kuponokat, még extra kedvezményeket is találhatunk, amelyekkel még egyszerűbb lesz a bevásárlólistát a spórolás irányába terelni. Az extra akciókra pedig azért van lehetőségünk, mert a vállalat január elejétől megszüntette az akciós újságok háztartásokba történő terjesztését, mellyel egyrészt mérsékelte papírfelhasználását, másrészt az így megtakarított összegből még több extra akciót tud meghirdetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik