Belföld

A Legnagyobb Hírekkel bővül a Gattyán-birodalom, a pártelnök lett az ügyvezető

24.hu
24.hu
Az új cég ügyvezetője a Megoldás Mozgalom elnöke.

A milliárdos Gattyán György vállalata, a Docler Media Group új céget alapított – írja a csütörtökön megjelent HVG. A Legnagyobb Hírek Kft. közvetlen tulajdonosa A Legnagyobb Vállalkozás Kft., amelyet az egyik leggazdagabb magyar azért hozott létre a tavalyi választások előtt, mert az volt a meggyőződése, hogy a digitalizáció segíthet az ország gondjain.

Alapítóként a Megoldás Mozgalom honlapján is azt írja Gattyán György, hogy a digitalizáció „különösen fontos a cselekvő, kiegyensúlyozott, európaiságára büszke Magyarország felépítésében”. A Megoldás Mozgalom 2022-ben végül 1 százalékot ért el.

A HVG most azt írja, hogy A Legnagyobb Hírek bejegyzett fő tevékenysége folyóirat és időszaki kiadvány publikálása. A cég ügyvezetője, Huszár Viktor­ a párt elnöke. Szerinte az új vállalat gyakorlatilag A Legnagyobb Vállalkozás projektjének a pr-cége. A Legnagyobb Vállalkozás a digitalizációért kampányol, ahhoz szervez előadásokat. A tartalmi részt az anyavállalat dolgozza ki, a technikai kivitelezést az új cég veszi át.

Újságot nem alapítanak, de a reklámmegjelenéseket, a közösségi médiás posztokat és egyéb kiadványokat A Legnagyobb Hírek szervezi, amivel muníciót ad a pártnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik