Belföld

A Momentum Baranyi Krisztinát támogatja Ferencvárosban az önkormányzati választáson

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Baranyi Krisztinát támogatja pártja Ferencvárosban a 2024-es önkormányzati választásokon.

„Eldöntöttük, hogy 2024-ben újra támogatjuk azokat a polgármestereket, akik 2019 óta őszinte, igazságos és emberséges önkormányzatot építettek fel. Ebben a szellemben hoztuk meg azt a döntést, hogy a következő önkormányzati választáson Ferencváros polgármesterét, Baranyi Krisztinát támogatjuk – írja Gelencsér.

Hozzátette, hogy a Momentumban „ország- és Európa-szerte, itthon az önkormányzatokban, valamint az Európai Parlamentben azon dolgozunk, hogy őszinte, igazságos és emberközpontú Magyarországot építsünk, a Holnap Magyarországát. Ebben pedig Baranyi Krisztina az egyik legerősebb szövetségesünk. Nem kérdés, hogy őt kell támogatnunk a jövő évi önkormányzati választáson”.

Gelencsér Ferenc azt is írja, büszke a közösen elért helyi eredményekre és arra, hogy sikerült egy emberközpontú kerületet létrehozni minden nehézség – koronavírus, infláció, ukrán-orosz háború – ellenére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik