Belföld

Blikk: felfüggesztették a büntetőeljárást a „drogos énekesnő” ellen

MTI
MTI

Kapott egy utolsó esélyt, felfüggesztették a büntetőeljárást a „drogos énekesnő” ellen – írta a Blikk. Az ismert előadó, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, együttműködött a rendőrséggel, feladta dílereit, és vállalta az elterelést is.

A terápia fél évig tart majd. Ez idő alatt a hatóságok által kijelölt addiktológussal kell rendszeresen találkoznia, és egyéni elbeszélgetéseken, terápiákon részt vennie. Ám egyetlen alkalmat sem hagyhat ki, különben rács mögé kerülhet.

Korábban a lap számolt be arról is, hogy a fiatal, közismert énekesnőt október végén az otthonából vitték a mentők rendőri kísérettel kórházba. A nőnek vágások voltak a karján, kábult állapotban találtak rá, ami – mint később kiderült – kábítószer-fogyasztás miatt volt.

Az előadó ellen rendőrségi eljárás indult, az otthonát nyomozók drogkereső kutyákkal együtt kutatták át, majd elindult a dílerek felderítése is. A sztár azonban együttműködő volt, vallomást tett, amely alapján további gyanúsítottak nevei vetődtek fel, köztük az alvilág igen veszélyes, befolyásos tagjai is. A lap szerint a társaság bosszút akar állni az énekesnőn, és vérdíjat tűztek ki a fejére.

Úgy tudom, elkezdte az elterelési programot, amely a törvény szerint legalább féléves. Belátta, hogy ez az egyetlen lehetősége arra, hogy megússza a büntetést, de remélem, nemcsak emiatt választotta ezt, hanem a kezelés meg is adja számára azt a segítséget, amire szüksége van

– árulta el a lapnak az énekesnő egyik ismerőse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik