Belföld

Megbízható szaki kell? A legjobbakat a Tudjukki.hu-n találja

Ezen a platformon ismeretlen fogalom a szakemberhiány. Egy perc alatt 6 szolgáltató árajánlatát hasonlíthatja össze ingyenesen.

Képzelje csak el: a szaki keresi a kuncsaftot, időben érkezik a címre, határidőre elkészül a munkával, mindezt pedig a megbeszélt áron teszi. Mennyire általános tapasztalat ez ma Magyarországon? A Tudjukki.hu-n abszolút mindennapos!

Egy fiatal pár saját lakásuk felújításához a Tudjukki.hu-n találja meg a megfelelő szakembert

A Tudjukki.hu segítségével naponta több százan spórolnak meg időt és pénzt, amikor építési-felújítási munkákhoz vagy más lakossági és üzleti igényekhez keresik a megfelelő szakembert. Pár egyszerű kérdés megválaszolásával 6 árajánlatot szerezhetünk megbízható szakemberektől – teljesen ingyenesen és kötelezettségmentesen.

A weboldalon a leggyakrabban keresett szolgáltatások (pl. villanyszerelés, szobafestés, tetőfedés) mellett olyan nagyobb projektekhez is gyorsan találhatunk kivitelezőt, mint a fűtéskorszerűsítés, napelemtelepítés vagy építészeti tervezés. A vállalkozások pedig a könyvelés és adótanácsadás mellett irodatakarításra és weboldaltervezésre is több árajánlatot szerezhetnek.

Önnek is szakemberre lenne szüksége?

Szerezzen 6 árajánlatot

De miben más ez a platform, mint a korábbi próbálkozások?

Hogyan működik a Tudjukki.hu?

Az oldalon működő algoritmus közelség, kapacitás és a megadott igények alapján minden feladathoz megtalálja a 6 legalkalmasabb szakembert. Ez elég választási lehetőséget nyújt az ügyfélnek, és a szakemberek között is egészséges versenyt tesz lehetővé. A munkát leggyakrabban az a kivitelező nyeri el, aki gyorsan visszajelez, pontos, megfizethető áron dolgozik, és természetesen kiváló munkát végez.

Óriási segítség volt számomra, mentesít a rengeteg irreleváns találat okozta bosszúságtól és időveszteségtől.” – F. Katalin

A Tudjukkin csak ellenőrzött, számlaképes szakemberek adhatnak árajánlatokat a felhasználóknak. Ha egy árajánlatot elfogadnak és a kivitelezés is végbemegy, a felhasználónak lehetősége van értékelni a választott szakember munkáját ár, határidőtartás és minőség alapján. Az értékelések nyilvánosak, így az új érdeklődők is könnyen meggyőződhetnek a szakemberek megbízhatóságáról.

Rendkívül segítőkész csapat. Számomra külön pozitívum, hogy telefonon is érdeklődtek a projektem sikeressége felől! Gyorsak és pontosak. Jár az 5 csillag.” – P. Enikő

A felhasználók és a szakemberek elégedettségében kulcsfontosságú az ügyfélszolgálat szerepe is. Más hasonló platformtól eltérően a Tudjukki munkatársai telefonon is elérhetőek, és szívesen segítenek mind az ajánlatkérőknek, mind a szakembereknek.

A legjobb szakemberek egy helyen

A legjobb értékelést kapott szolgáltatók listáját minden évben frissítik és közzéteszik a Tudjukkin.

Nézze meg, kik a legjobb szakemberek Magyarországon

Közönségdíjat azok a szakemberek kapnak, akik minimum 3 értékeléssel rendelkeznek, és ezek átlaga legalább 4.5 az elérhető 5 csillagból. A közönségdíjat nyert szolgáltatók közül az abszolút legjobbak pedig a TOP10 díjat is elnyerhetik.

Kovács Zoltán, az ST Solar Kft. ügyvezetője TOP10 - Tudjukki.hu díjával
Kovács Zoltán, az ST Solar Kft. ügyvezetője TOP10 – Tudjukki.hu díjával

Új megrendelők költséghatékonyan

Szolgáltatást kínál, és szívesen vállalna új ügyfeleket?

A Tudjukki.hu-n Ön szabja meg a feltételeket. Csatlakozáskor beállíthatja a működési körzeteit és a kínált szolgáltatásainak részletes paramétereit, hogy csak a vállalkozásának megfelelő ügyfelekre koncentrálhasson.

Ezt követően már csak azt kell eldöntenie, hány új megkeresést szeretne havonta. A Tudjukki.hu minden szakembernek kedvező, személyre szabott havi előfizetést kínál. Nincsenek rejtett költségek vagy jutalékok, ahogy hűségidő sem – a tagság bármikor szüneteltethető vagy lemondható.

Jó pár nap telt el az első megkeresésig, de utána beindult és komoly megbízásokat kaptunk. A cégemnek bejött.”  – B. Szilveszter (BSZT Energia Kft.)

Szeretne szakembereink közé tartozni?

Szerezzen új megbízásokat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik