Belföld

Megvertek egy 27 éves férfit a bulinegyedben

Vasárnap hajnalban egy külföldiekből álló társaság egy 27 éves fiatalra támadt a VII. kerületben, a fiatal arccsontja eltört a verekedésben, írja a Telex egy Facebookon terjedő bejegyzés alapján. A poszt szerint a társaság az Instant nevű szórakozóhelyen is összeszólalkozott az illetővel, innen a kötekedőket kitették, ám a közelben bevárták a sértettet.

A rendőrség a lapnak küldött tájékoztatásában azt írta, vasárnap hat óra körül Budapest VII. kerületében, a Wesselényi utca és a Kertész utca kereszteződésénél ismeretlen személyek bántalmaztak egy 27 éves budapesti férfit. Az elkövetők a helyszínről elmenekültek, a sértettet a mentők súlyos sérüléssel kórházba vitték.

A rendőrség súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben, jelezték.

Az Instant sajtósának beszámolója szerint vasárnap hajnalban egy társaság összeszólalkozott egy illetővel, azonban mielőtt komolyabb tettlegességig fajult volna a dolog, a biztonsági személyzet észlelte, hogy rá akarnak rontani a fiatalra, ezért közbeléptek, és eltávolították a csoportot a szórakozóhely területéről. A nézeteltérés okáról nem tudtak felvilágosítást adni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik