Belföld

TEK-esekkel, kutyákkal, drónokkal, rendőrségi helikopterrel keresik a Tolna-Mözsön eltűnt ötéves kisfiút

Eltűnt egy hat év körüli kisfiú Tolna-Mözsön. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldala szerint Nyári Gergő Dávid hétfő délután öt körül tűnt el a Temető utcai otthonukból. Úgy tudjuk, hogy az erős szél kicsapta a kaput, a gyerek pedig kisétált rajta.

Gergőről annyit lehet tudni, hogy visszahúzódó természetű és az emberekkel sem nagyon kommunikál, és az eltűnésekor egy szürke pulóvert és kék nadrágot viselt. A kisfiút most is nagy erőkkel keresik.

Aki bármilyen információval rendelkezik a gyermek  eltűnésével kapcsolatban, haladéktalanul hívja a 0674501106-os számot vagy a 112-és segélyhívót!!

Frissítünk!

A rendőrség kedd reggel azt közölte, hogy több százan vesznek részt a kutatásban. És az  ország számos pontjáról érkeztek kutatómentők és önkéntesek, akik segítik a rendőrök és a polgárőrök munkáját. Azt írják, hogy az eltűnt kisfiú még csak öt éves és a betegsége miatt nem tud beszélni, ezért a kezeivel mutogat.

Frissítünk 2!

Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a keresésbe beszállt a TEK is, és több kutyás mentőegység is érkezett a helyszínre. Jelenleg is több százan, csatárláncban fésülik át az egész környéket. Drónokat, hőkamerákat is bevetettek, és  egy rendőrségi helikopter is segíti a kutatást.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik