Belföld

Három kisgyermek és a szülei is megsérültek a Bonyhádnál történt súlyos balesetben

police.hu
police.hu

Három kisgyermek és a szülei is megsérültek a hétvégi Bonyhádnál történt balesetben. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kocsiban nem volt gyermekbiztonsági rendszer, ráadásul az elöl utazó szülők sem voltak bekötve.

A sofőrön kívül elöl ült az élettársa, a hátsó ülésen pedig a három gyermek, akik három, nyolc és kilencévesek. Egyikük sem ült gyermekbiztonsági rendszerben, és a biztonsági övük sem volt bekapcsolva. Az autó vezetője egy jobbos kanyarban átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött a szabályos közlekedő Toyota elejének, majd oldalára borult.

police.hu

A balesetet megelőzően egyedül a vétlen autó sofőrje használta az övét. A helyszínre több mentőhelikopter is érkezett. A gyermekek közül egyikük könnyebben sérült meg, mindenki másnak súlyos sérülései lettek.

A rendőrség ezúttal is felhívja a figyelmet arra, hogy a biztonsági eszközök használata életet menthet. Arra kérnek mindenkit, hogy használják biztonsági övüket, gyermeküket pedig rögzítsék gyermekbiztonsági rendszerben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik