Belföld

A Honvédkórházból nyilatkozott a műsorban összeeső szakértő

A Blikk telefonon érte utol Kis-Benedek Józsefet, aki az ATV stúdiójában, élő adásban lett rosszul és esett össze. A biztonságpolitikai szakértő továbbra is kórházban van, a zárójelentését várja.

— Nagyon köszönöm az érdeklődést, fogalmam sincs, mi történhetett velem. Azt éreztem, hogy szédülök, forog velem a világ. Aztán eldőltem, mint egy zsák. Még folyik a vizsgálat, tegnap este óta itt vagyok a Honvédkórházban. Hálás vagyok a csatornának, gyorsan cselekedtek. Nem történt még hasonló sem velem korábban, úgy néz ki, valahol el kell kezdeni — mondta a 74 éves szakértő.

A műsor vezetőjét, Bodacz Balázst azonban erősen megviselték a történtek. A Naphíre megkeresésére elárulta: éjjel több órába telt, mire álom jött a szemére. „Kellett egy kis idő, amíg lemegy, éjjel 2 környékén tudtam elaludni” – fogalmazott.

„Egy ilyen pillanatban szűnik meg a műsor” – tette hozzá Bodacz Balázs. Közölte, abban az volt a legfontosabb, hogy Kis-Benedek József testi épsége minél inkább biztosítható legyen. Elmondása szerint Kis-Benedek Józsefnek volt még annyi ereje, hogy ne essen hirtelen össze és ne üsse meg magát, így sikerült hátulról elkapnia. Ezt követően a stúdió padlójára fektették le, és azonnal értesítették a mentőszolgálatot.

A műsorvezető elmondása szerint a biztonságpolitikai szakértő kommunikált, tudta, hol van, kik veszik körül, így az egészségügyi állapotával kapcsolatban is tettek fel kérdéseket, míg a mentőszolgálat a helyszínre ért. Bodacz szerint ekkor már szerinte mindannyian készen álltak arra is, ha kell, újra is élesztik a férfit. Szerencsére azonban erre nem volt szükség. „A stábtagok nagyon higgadtan reagáltak, így ezt csak köszönni tudom mindenkinek” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik