Belföld

Segítséget kér a rendőrség az M1-es autópályán történt tömegbaleset vizsgálatához

Lakatos Péter / MTI
Lakatos Péter / MTI

Segítséget kérnek a Pest vármegyei közlekedési vizsgálók az M1 autópályán történt halálos tömegszerencsétlenség vizsgálatához, írja a police.hu. Az autópályán szombat délután történt balesetben 41 jármű volt érintett, egy 44 éves férfi meghalt, további 39 ember pedig megsérült.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása, szakértők bevonásával, megkezdődött.

Ennek érdekében a közlekedési baleseti vizsgálók kérik, jelentkezzen, aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép-, vagy videofelvétellel rendelkezik!

– kéri a rendőrség. A jelentkezéseket az m1baleset@pest.police.hu e-mail címre várják.

Annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége a jogcím nélküli előlegek kifizetésére minél hamarabb intézkedhessen, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tömegbaleset azonosított károsultjai kárigényeinek tekintetében soron kívül gondoskodik a szükséges rendőrségi igazolások kiállítására és megküldésére. A korábban említett e-mail címre várják az erre vonatkozó igénybejelentéseket is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik