Belföld

Több mint tíz kilométeres a torlódás az M1-esen, a szombati tömegbaleset helyszínén

police.hu
police.hu
A sérült burkolatot felmarják, helyére új aszfaltot terítenek le.

Az M1-es autópályán hétvégén történt tömegbaleset helyszínén, a Győr felé vezető oldalon, a Herceghalom csomópont után helyreállítják a megrongálódott útburkolatot. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hivatalos közösségi oldalán azt közölte, hogy a helyszínen olyan mértékben sérült a burkolat, hogy azonnali beavatkozásra van szükség.

A szakemberek már a helyszínen vannak, hogy a sérült burkolatot felmarják és a helyére új aszfaltot terítsenek le.Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán ezért a forgalom és a sebesség korlátozására, valamint torlódásra lehet számítani. Azt kérik, hogy indulás előtt mindenki tájékozódjon az Útinform oldalán.

Hétfő délután az Útinform arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a munka miatt több mint tíz kilométeres a torlódás, ezért arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, már az M0-s autóút csomópontjától az 1-es főutat válassza. Az erős forgalom miatt az 1-es főúton Biatorbágy és Herceghalom átkelési szakaszán is torlódik a kocsisor, visszatérni a pályára a 39-es jelű Bicske csomópontban lehet.

A tömegbalesetben egy ember meghalt, 39 megsérült. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a tömegkarambol körülményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik