Belföld

Brutális nyíregyházi verekedésről terjed videó a neten

Több videó is terjed az interneten arról, hogy brutális verekedés történt Nyíregyháza egyik, Mamma Mia nevű szórakozóhelye előtt. A verekedésről készült videó a Youtube-ra is felkerült.

A felvételen látszik, hogy 4-5 fekete ruhás biztonsági őr 2-3 embert ütlegel a szórakozóhely előtt. Az egyiket, miután térdre rogyott, fejbe is rúgták.

A felvételen hallható, hogy többen kérik őket, ne balhézzanak, egy idősebb férfi pedig könyörökg, hogy ne bántsák a „gyerekeket”.

A rendőrséget kerestük az ügy indítékával és részleteivel kapcsolatban. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság az RTL Híradójával azt közölte, hogy a rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt nyomoz. A szóban forgó fegyver egy boxer, amit a verekedés helyszínén találtak. Azt egyelőre nem tudni, hogy kié.

A Blikk pedig arról ír, hogy négy gyanúsítottat, köztük két biztonsági őrt őrizetbe is vettek.

Az RTL Híradó arról ír, hogy a diszkónál egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a diszkóba. Úgy tudni, hogy mindhárman újfehértóiak, a fiúk pedig bokszolók. Az egyelőre nem világos, hogy ki ütött először.  A biztonsági őrök elsősorban a két fiatalt ütötték, az édesapa eközben védeni próbálta fiait, őt is megverték. A mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba a verekedés résztvevői közül néhányat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik