Belföld

Meghalt a kórházban a nő, akit pár hete ütöttek el a zebrán Kazincbarcikán

Meghalt a kórházban az a nő, akit egy teherautó ütött el pár héttel ezelőtt Kazincbarcikán.  A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a jármű vezetője január 23-án 6 óra 40 perckor haladt a Mátyás király úton, s az 53-as szám előtti zebrán nem adott elsőbbséget a gyalogosnak.

A teherautó elsodorta a nőt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A gyalogos pár héttel később a kórházban meghalt-

Az esettel kapcsolatban felmerült információ szerint egy szürke színű, Opel Corsát vezető sofőr, illetve annak utasai láthatták a balesetet, továbbá a rendőrök várják minden olyan szemtanú jelentkezését, akik információval rendelkeznek az eset körülményeiről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a bejelentők rendelkezésére áll a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik