Belföld

Videó: Hetvenezret lopott munka közben egy budapesti mentős

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a budapesti mentőssel szemben, aki alig két héttel ezelőtt 70 ezer forintot lopott el munka közben az NVSZ kórházba szállított munkatársától, akit betegnek hitt.

A BRFK tájékoztatása szerint a  Nemzeti Védelmi Szolgálat megbízhatósági vizsgálata buktatta le a mentőápolót február 2-ára virradóan. A rendőrök a kórházban ellenőrizték a mentőst, akinél megtalálták az ellopott pénzt.

A férfit az óbudai kapitányságra állították elő, ahol lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az óbudai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és bíróság elé állítási javaslattal meg is küldték az ügyészségre.

Frissítünk!

A Fővárosi Főügyészség az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban már a mai napon bíróság elé állítja a lopás vétségével gyanúsított mentőápolót.

Kapcsolódó
Kisgyermekes mentős lopott, hogy ki tudja fizetni a számláját: „Ha tehetném, visszamennék az időben”
Az OMSZ elküldte, a bíróság három év próbára bocsátotta a bűnösségét beismerő és megbánó férfit. Az ügyészség súlyosabb büntetésért fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik